DLGSKTdebatt: ”Sverige blöder”

Sverige blöder.
Välkomna tillbaka till Dialogiskt med ett nytt samhällsproblem som är högs aktuellt i denna tid.
Polisen Hanif Azizi , fritidsledaren Moosa ”Medinastudenten” Assal och journalisten Rashid Musa möts och har ett samtal om hur och om vi kan få bukt med skjutningarna i och det kompromisslöst råa våldet i Sverige.

Samt Även där poddar finns @acastsweden @spotifysweden

Gillar du det vi gör och vill stötta oss med en summa så swishar du på: 123 64 508 86

Glöm inte att prenumerera och tipsa om vår kanal!
Tack för att ni tittar,delar och diskuterar!

Visuals/Redigering:
@diktator


dialogiskt
the1victori...

Gäst: medinastudenten...

hanifazizi.se?u...


Visuals & Edit:

diktator?...

instagram.com//halilkoeker
- Studio:

indiostudios?ut...

Beat by:
tmabeats


Se alla avsnitt av DiaLogiskt i denna spellista:
www.youtube.com/playlist?list...

Kommentarer

 • thinkoholic
  thinkoholic6 timmar sedan

  Växte upp i miljonprogrammet på 70-80-talet bland våld och droger, polisen jagade oss "svennar" då oavsett vem vi var, klart man blir förbannad när man är laglydig och ambitiös i förorten, men sluta att försöka göra detta till ett Svenskt BLM. Vi har ett samhälle vårt gemensamma samhälle, religion eller släkt står inte över lagen någonstans i Sverige.

 • Victor Nordstrom
  Victor Nordstrom8 timmar sedan

  Gött att se Chang förresten. Mussa och Moosa blev helt ställda av kriminalitet-och islamfrågan.

 • Victor Nordstrom
  Victor Nordstrom8 timmar sedan

  Fan vad trött man är på vissa grupper av människor som ser sig som offer hela tiden. Sjukt att Mussa var med förresten…

 • Mr Efe
  Mr EfeDag sedan

  Rashid 🤡

 • Ulrica Johansson
  Ulrica Johansson4 dagar sedan

  Om det beror på att folk har många barn och inte klarar av att "ha koll på dom" Finns väl en enkel lösning Men skaffa då inte fler barn utan försök klara av dom som redan finns! Hanif eloge till dig ! Och Victor ..gillar din stil att leda debatten skarpt!

 • YouCanNeverFeelMyPain QB
  YouCanNeverFeelMyPain QB5 dagar sedan

  Intressant. Rashids hela grundtes, som han med emfas hävdar, som förklaring till hur en fullblodspsykopat formas är brist på material. Men menar samtidigt att vi som samhälle fokuserar oss blinda på material/status och att det är fel. Han är enligt all logik högst delaktig till upprätthållandet av situationen med andra ord.

 • INeedsMoneys

  INeedsMoneys

  Dag sedan

  Säg walla?

 • Ludwig Ågrim
  Ludwig Ågrim5 dagar sedan

  Väldigt intressant samtal. Jag finner det komiskt att under tiden som jag ser den här debatten så dyker det upp reklam för både spel(postkodlotteriet) och alkohol(Gotlands bryggeri), det är två lagliga saker som en minoritet hamnar i missbruk kring. Vi har politiska partier som tillsammans med nykterhetsrörelser driver eller har drivit spelbolag. Samma partier som har kriminaliserat försäljning och användande av narkotika, trots att även i fallet av narkotika så är det en minoritet som hamnar i missbruk. Är det inte hög tid att vi börjar placera skulden där den hör hemma, det vill säga hos ideologiskt blinda politiker snarare än att försöka kasta runt skulden för hur dagens samhälle ser ut på invandringen, den knarkande medelklassen, skolan etc? Legalisera narkotika så skär vi bort majoriteten av gängens inkomster, samtidigt som vi skapar arbetstillfällen för legitim försäljning av alternativa rusmedel och behandling av de få som hamnar i missbruk. Resten av skattepengarna kan gå till att skapa ett mer jämställt samhälle som prioriterar folkhälsa, samhörighet osv. Det är utanförskap och psykisk ohälsa som skapar missbruk, inte substanser eller spel.

 • Prince Williams
  Prince Williams5 dagar sedan

  droger är grunden till mycket av problemen och grupperingarna... meeeen som Z.E säger, "loomisen taggade utan bli drabbad, godiset hackas och packas i trappan".. glöm inte bort vågen av värdetransportrån, växlingskontorsrån, bankrån, butiker osv osv. Där oskyldiga blev drabbade av mer och mer hänsynslösa rånare.. grövre straff är lösningen.

 • SeaDawgOST
  SeaDawgOST6 dagar sedan

  Dom säger att tilliten har BLIVIT låg. Jag skulle säga att de som är invandrare har haft en låg tillit från första början. Det är bara att kolla på hur vaccinationen ser ut och vilka som dog från covid 19. Majoriteten av de som inte är vaccinerade är invandrare. Majoriteten av de som har dött av covid är invandrare. Och det är inte så konstigt då de länder de kommer ifrån så litar man inte på någon utanför sin familj för deras länder är helt trasiga och korrupta. Svenskar har högst tillit till myndigheter i hela världen i kontrast.

 • Eric Deliaune
  Eric Deliaune6 dagar sedan

  Mord oavsett ålder ska ge grovt långa fängelsestraff.

 • markus hoffsten
  markus hoffsten6 dagar sedan

  100 ... 3e strike som i usa enda som skulle bita på dom grovtkriminella. Jag är uppvuxen med en pappa som alkoholist och en mamma med psykiska problem. Så det började tidigt att INGEN som bestämma över mig förutom mina föräldrar. Bara där började jag skita i allt och fucka ur och levde efter mina helt egna prenciper. Man blev inte sedd och älskad därför slår man på samhället och annat för att få ut sina fustrationer. igentligen var man bara en vilsen pojke som behövde kärlek och bli sedd.

 • Irond3vil2
  Irond3vil27 dagar sedan

  spärras man in i 20 år är samhället fritt från det aset i 20 år. Straffet ska stå i paritet med brottet, offrets upprättelse och samhällets säkerhet ska gå före smutset som begick sin onda handling.

 • Kungamord
  Kungamord7 dagar sedan

  Religion allmänt, oavsett vilken, är det som dödar/skadar mest så ett tips är, avskaffa rätten till det psykisk instabila dårskapet!

 • Sonfred Luka
  Sonfred Luka8 dagar sedan

  Rashid's utlåtanden är ju inget annat än vänstervridet gnäll om att allt är rasism och systemets fel och att polisen är onda. Han har ju ingen substans i något han säger, det är bara egna vinklade uppfattningar. Däremot Moosa Assal, riktig grabb med hjärtat och huvudet på rätt plats.

 • Zozo Zomil
  Zozo Zomil9 dagar sedan

  Ursäkta Rashid men att peka på ’vita medelklassen’ som generellt pundare är väll en smula rasistiskt va? Hur ska ni ha det? Ska vi generalisera pga hudfärg och ursprung eller inte? Oroligt lågt argument

 • Zozo Zomil
  Zozo Zomil9 dagar sedan

  I överlag så är Moosa den nyktraste på scenen

 • DiaLogiskt

  DiaLogiskt

  7 dagar sedan

  Fast ingen är onykter. Det är sant.

 • Zozo Zomil

  Zozo Zomil

  8 dagar sedan

  @DiaLogiskt nej, du förstod säkert vad jag menade😂 men kul svar

 • DiaLogiskt

  DiaLogiskt

  8 dagar sedan

  Ingen på scen har intagit nån form av sinnesförändrande preparat dock

 • Zozo Zomil
  Zozo Zomil9 dagar sedan

  Moosa har helt rätt ALLA bär ett ansvar i detta. Det räcker med fingerpekande och offerkoftorna. Vi måste alla ta tag i detta.

 • CopCake

  CopCake

  5 dagar sedan

  Nej alla bär inte ett ansvar. Alla har vi ett val i livet och jag och ingen annan laglydig medborgare ska inte stå till svars för dom kriminellas handlingar. Bara för att man har en trasig barndom osv så är det ingen ursäkt till att man blir kriminell.

 • Zozo Zomil
  Zozo Zomil9 dagar sedan

  Den här frågan har inte högt i tak? Vad menar du?

 • Zozo Zomil
  Zozo Zomil9 dagar sedan

  Jag är ledsen Victor men det är helt ok att säga orten. Det är 1-2% dom tar illa upp när man säger orten och kopplar det till problematik. Hela Sverige har inte dom problemen. Så vi kan inte såga så

 • DiaLogiskt

  DiaLogiskt

  8 dagar sedan

  Det behöver du inte vara ledsen över alls. Det helt okej att tycka vad du tycker. Orten är fantastiskt i högre utsträckning än tvärtom, men det finns tyvärr en viss stigmatisering med det ändå. Så ingen har sagt att det inte är okej. Försök att se skogen inte enbart träden.

 • zaves irole
  zaves irole9 dagar sedan

  En till min broder ♥️🤝

 • soiung toiue
  soiung toiue10 dagar sedan

  Dunder video som vanligt Viktor!🔥 haha de som inte ville va med på film sitter näst längts fram varför äns sätta sig så nära då 😂

 • Kr L
  Kr L10 dagar sedan

  Vet Rashid att det är långt ifrån bara "svarta" som skjuts, har dåligt ekonomiskt eller har dåliga erfarenheter av Polis? Vet Rashid att det är långt ifrån bara "vita" som köper knark? Känns som han försöker måla allt svart och vitt trots att han pratar om "bryta ras segregation". Att du pekar ut EN del av dom som köper knark, bara för att dom är "vita" och bor inne på Söder som att det är pga dom som det pågår KRIG i orten bara för du ska låta som någon martyr eller nåt är fan pinsamt. Du skapar mer klyftor och ras segregation med ditt konstanta "Svart" "Vit" snack. Fokusera på individer och problemen, och skit i att fokusera på vad det är för hudfärg på folk överhuvudtaget om du vill bryta ras segregation. Är du ifrån orten vet du väl för fan mycket väl hur det ser ut på fester i alla orter vad det gäller drog användning. Pajas. Moosa har en realistisk verklighets bild.

 • Stupid danish

  Stupid danish

  8 dagar sedan

  Det är för att han är amerikaniserad.

 • jonas karlsson
  jonas karlsson11 dagar sedan

  Väldigt bra avsnitt som vanligt, jätte bra att ha med Moosa och även Hanif men att ha med Rashid må ha påverkat avsnittet då han gång på gång drar in onödig fakta till det hela. Vi alla vet och förstår att droger används mer eller mindre i dom fina områdena av personer som jobbar på bank m.m. Men att säga att det dödar och gör katastrof i förorten håller jag inte med ett dugg, jag är uppväxt och bor fortfarande i Kista. Ingen dör pågrund av att en Patrick 45år från östermalm köpte cola från någon annan dom dör ju pågrund av girigheten och deras egna val att sitta och skylla på innerstan är nog inte det bästa. Känns som han försöker skylla allt på folk i stan. Annars väldigt bra avsnitt som vanligt underbart.

 • soiung toiue

  soiung toiue

  10 dagar sedan

  Super bra avsnitt! Viktor du är grym!

 • Abdulkarim Hassan
  Abdulkarim Hassan13 dagar sedan

  Varför folk hotar mot Rashid , för att han pratade sanningen ?

 • Toby H
  Toby H13 dagar sedan

  Hahaha Chang in the crowd !

 • fouoii gyhh
  fouoii gyhh14 dagar sedan

  Grymma ni är kärlek & respekt 🔥

 • bofooit gojo
  bofooit gojo15 dagar sedan

  Dunder video som vanligt Viktor!🔥 haha de som inte ville va med på film sitter näst längts fram varför äns sätta sig så nära då 😂

 • ztrumx
  ztrumx15 dagar sedan

  Vare nt han rashid som tyckte de va stigmatiserande mot muslimer å förbjuda att man åker ner å krigar för is HAHAHHAHAHHA

 • bowen voowy
  bowen voowy16 dagar sedan

  Grymma ni är kärlek & respekt 🔥

 • xplicit
  xplicit16 dagar sedan

  Fin men en väldigt viktig diskussion 👍

 • fouoii gyhh

  fouoii gyhh

  14 dagar sedan

  LoL hela panelen satte kaffet i halsen efter Changs vassa fråga. Kan inte ens svara.

 • Ziizo
  Ziizo16 dagar sedan

  Rashiid 👏🏿👏🏿

 • bofooit gojo

  bofooit gojo

  15 dagar sedan

  Jonny Cash låten handlar inte om att specifikt skjuta en polis i Reno.

 • Alexandra Nyden
  Alexandra Nyden16 dagar sedan

  Hela Sverige 🇸🇪 blöder 🩸 oskyldiga människor och skyldiga människor Vi är inte Gud att döma vem vi skall ta livet av För jag vet har mist min pappa mina två barn och mina två bröder och förstår många tankar 💭 har jag haft tanken att ta lagen i egna händer men nej jag vill inte en familj skall drabbas som min jag får inte min familj tebax och vill kunna sova med rent samvete osv och tror att Gud är den ända som har rätt Spelar ingen roll vilken religon vi har vi tror på samma Gud Tack 🙏🏽 att du Viktor gör sånt bra 👍🏽 jobb all eloge till dig Kram Alexandra Nydén

 • bowen voowy

  bowen voowy

  16 dagar sedan

  Jonny Cash låten handlar inte om att specifikt skjuta en polis i Reno.

 • Aroused Pineapple
  Aroused Pineapple16 dagar sedan

  Så jävla trött på narrativet om hur polisen förtrycker och är rasistiska i förorten. Hade polisen varit på det sättet som Rashid Mousa vill få det och framstå hade det inte funnits ett enda klipp där en polis blir kallad hora eller hotad på nära håll; detta görs för de kommer undan med det inte för att polisen använder övervåld eller arresterar fritt.

 • Jochen Gnu
  Jochen Gnu17 dagar sedan

  Kul att det här släpptes men längtar efter Aron Flams deltagande!

 • Instant Karma
  Instant Karma17 dagar sedan

  Ska ingen nämna Rashid Musas motbjudande härskningstekniker? Försöker framstå som den vuxna i rummet genom att trycka ner andra. Haha vilka billiga ynkliga poäng alltså. Så otroligt lågt i en seriös debatt. Vem fan köper hans bullshit? Måste vara statstelevisions skadade personer som med hull och hår svalt vänsternarrativet som styrt svensk medieklimat senaste 40 åren.

 • Maciekk Sederos
  Maciekk Sederos17 dagar sedan

  Det jag lärde mig från konversationen var det följande: 1. Alla måste ta ansvar. Detta gäller de som köper narkotika (sluta köpa det), de som säljer (sluta sälja och plugga istället), de som begår brott (sluta begå brott och plugga istället), föräldrarna (uppfostra era barn så att de fattar rätt beslut i livet och var närvarande), skolan (se till att utbilda barnen moraliskt och kunskapsmässigt), arbetsgivare (sluta diskriminera!), grannar (ta hand om varandra!) osv. 2. För att förstå hur man ska hantera dessa problem måste man gå tillbaka till dess orsak (som Musa beskrev). 3. Högre straff funkar inte (ta en titt på Filipinerna, USA, Mexico och många andra länder som har höga straff men kriminalitet är högt rådande), fokusera istället på rehabilitering istället för att straffa. Återfallsbrotten minskar med rehabilitering ta en god titt på Norge. 4. Polisen måste sluta vara rasistiska och fokusera på att bygga relationer med civila oavsett om civila är svenskar eller afrosvenskar. 5. Civila måste sluta betrakta polisen som sina fiender och istället försöka samarbeta med dem.

 • mikoy huio
  mikoy huio17 dagar sedan

  inte lösa sig med att hela tiden fylla på landet

 • fello09
  fello0917 dagar sedan

  Kanondebatt men jäklar vad manipulativ Assal är haha.. på en helt annan nivå.

 • Shakwan Kader
  Shakwan Kader17 dagar sedan

  Super bra avsnitt! Viktor du är grym!

 • Maciekk Sederos
  Maciekk Sederos17 dagar sedan

  bättre än svt

 • Ri0z
  Ri0z17 dagar sedan

  "Tänk om man har 6 barn, 7 barn.." Ööh, preventivmedel? Oansvariga föräldrar som trycker ut ungar för att leva på bidrag. De kämpar inte ett skit. De kom hit med en mentalitet att välfärdstaten skulle ta hand om de, vad ger det för signaler till barnen?! Nu stämmer det här inte in på alla, en del flyr från krig och hade tidigare väletablerade liv i sina hemländer MEN en stor del flyr från ekonomiska förhållanden. Mina föräldrar slet arslet av sig, de kämpade med språket samtidigt som de knegade dubbla jobb och la stor vikt på att ta vara på de möjligheter som vårt underbara land erbjuder tack vare skattebetalarna.

 • Ri0z

  Ri0z

  17 dagar sedan

  Hur tänker du då? Missbruket finns fortfarande, en legalisering av droger gör att marknaden kan florera fritt och fler förortskids kan börja beckna då kontakterna finns där. Kommer bara bli ett större krig om marknaden.

 • mikoy huio

  mikoy huio

  17 dagar sedan

  Legalisera droger så uppkommer inte marknaden

 • Charming nowhere to hide
  Charming nowhere to hide18 dagar sedan

  Grymma ni är kärlek & respekt 🔥

 • Tommy Jansson
  Tommy Jansson18 dagar sedan

  Väldigt bra diskussion jag är själv vit( för mig är det inte viktigt för alla har samma mänskliga värde) och uppvuxen i järvaområdet närmare bestämt Akalla nu bor jag i en annan stad i ett annan förort, något som jag tyckte ni missade var det att man måste satsa på orterna för när man gör det så känner man sig mer delaktig i samhället d.v.s en del i samhället för när man tog beslutet att flytta ut olika myndigheter m.fl från orterna så tror jag att man visar att för medborgarna i orterna att man inte bryr sig så jag tycker att man ska satsa mer på orterna och stödja dom goda krafterna som dessa två i panelen å det finns många i orterna som gör enormt mycket bra å där ska medierna visa upp den positiva bilden inte bara den negativa bilden för dåliga exempel finns överallt å inte bara i orterna

 • Morris Ekstrand
  Morris Ekstrand18 dagar sedan

  LoL hela panelen satte kaffet i halsen efter Changs vassa fråga. Kan inte ens svara.

 • Martin Desdichado
  Martin Desdichado18 dagar sedan

  Jonny Cash låten handlar inte om att specifikt skjuta en polis i Reno.

 • Charming nowhere to hide

  Charming nowhere to hide

  18 dagar sedan

  Rashid Musa är klar och tydlig med allt, varför lyssnar inte polisen? Han bara håller sig fast vid gamla mönster som inte har funkat här eller i andra länder. Han lyssnar inte p

 • football4you
  football4you18 dagar sedan

  Rashid 💯

 • Markus Mantere
  Markus Mantere18 dagar sedan

  Dravlet om "unga svarta män" och hur drabbade de är av polisen. Jag är "vit". Jag bodde i Tensta i mindre än två år under tonåren. Under den tiden blev jag två gånger stoppad av polisen i bil. En gång med dragna vapen. Den viktigaste nyckeln för unga i Tensta (mfl områden) är att totalt skita i offerkulturen i "antirasist"-rörelsen, ta egen ansvar, vidta åtgärder för att lära sig skills som efterfrågas på marknaden, lära sig att starta egna bolag. Afrosvenskar har HÖGRE lön än etniska svenskar om man tittar på utbildningsnivå. Svenska företag är supperpeppade på att anställa folk med alla bakgrunder. Skit i offerkulten. Ta ansvar.

 • Markus
  Markus19 dagar sedan

  rashid asså, vilket jävla stolpskott

 • rexa arex

  rexa arex

  18 timmar sedan

  @zaves irole Dom kan inte ge dig ett ärligt svar på en så extremt enkel fråga som varför, för att det är hat som ligger bakom dom vet det jag vet det du vet det, dom kan helt enkelt inte stå ut med att en somalier har mer kunskap och vett i huvudet än dom, dom känner sig kränkta och utav att han säger sanna saker, men också så grovt efterblivna att dom tar åt sig personligen utav det han säger. han tänker med sunt förnuft att ge polis mer makt än vad dom har när det inte är ett polis problem utan juridik problem vi har tex, och du vet ju hur folk är 2021 ignoranta sko slickare som får alla sina nyheter från den korrupta staten.

 • INeedsMoneys

  INeedsMoneys

  Dag sedan

  @zaves irole svaret på din fråga finner du i videon.

 • zaves irole

  zaves irole

  9 dagar sedan

  Varför

 • sannio komi
  sannio komi19 dagar sedan

  inte bra Sverige 😬😬😬

 • hiraabe anas
  hiraabe anas19 dagar sedan

  Riktigt bra debatt

 • bilij pdan
  bilij pdan19 dagar sedan

  Dunder video som vanligt Viktor!🔥 haha de som inte ville va med på film sitter näst längts fram varför äns sätta sig så nära då 😂

 • Frihets Guden
  Frihets Guden19 dagar sedan

  Legalisera droger så uppkommer inte marknaden

 • sannio komi

  sannio komi

  19 dagar sedan

  Rashid säger att längre straff inte hjälper, varför tror han att gängen rekryterar unga killar, jo eftersom den inte får långa straff.

 • Shaco Maaco
  Shaco Maaco19 dagar sedan

  Börja med skoluniform!!💯

 • Bohman1891
  Bohman189119 dagar sedan

  Rashid ”islamofobisk fråga” Musa

 • erik a
  erik a19 dagar sedan

  Hårdare straff handlar inte primärt om att avskräcka. Det har tre andra viktiga funktioner: 1. Det ger upprättelse till brottsoffren. En kvinna som blir gruppvåldtagen kommer sannolikt ha men för livet. Hon ska dessutom inte behöva oroa sig för att stöta på förövarna igen. Är man beredd att göra något sådant ska man vara beredd att sitta inne många decennier. 2. Du låser in farliga individer. Det är en mycket liten grupp unga män som står för majoriteten av all våldsbrottslighet. Låser du in dessa kommer de inte kunna begå fler brott. Straffen ska alltså vara riktade så att de specifikt drabbar dessa individer. 3. I en demokratisk rättsstat som Sverige har vi överlåtit våldsutövandet och straffutmätandet till staten. Om straffen är alldeles för låga kommer människor tappa tron på systemet. Straffen måste stämma överens med den den allmänna rättsuppfattningen. Fyra år för gruppvåldtäkt gör inte det. Sedan till de som varenda gång hårdare straff kommer på tal säger: "Men USA har hårda straff det funkar inte!!!111!1". Hur vet ni det? Hur vet ni att det inte hade varit ännu värre? Det mesta talar för att det faktiskt hade varit just det; ännu värre.

 • T.Almwood
  T.Almwood20 dagar sedan

  Även i ett ärligare forum ön många andra, får man ändå gå på tå. Eftersom tittare, svenska folket - behöver mer av just den här formen av dialog, för att öppet våga prata om det själva - all cred till Dialogiskt för att ta plats i det stora rummet. Är ju väldigt komplext som jag läste ovan. Men det här är ett steg på vägen mot förståelse. För att citera en tänkare: “Peace cannot be kept by force; it can only be achieved by understanding.” - Albert Einstein

 • bilij pdan

  bilij pdan

  19 dagar sedan

  ut.

 • yaliso gioouy
  yaliso gioouy20 dagar sedan

  Grymma ni är kärlek & respekt 🔥

 • Fast Man
  Fast Man20 dagar sedan

  Rashid är för arrogant. Känns som att han inte ser det verkliga problemet och att han försöker skylla ifrån sig eller skylla ifrån de kriminella gärningarna.

 • Juan Romero Percussion
  Juan Romero Percussion20 dagar sedan

  Rashid Musa är klar och tydlig med allt, varför lyssnar inte polisen? Han bara håller sig fast vid gamla mönster som inte har funkat här eller i andra länder. Han lyssnar inte på de som har lösningar, Humana lösningar. Polisen blir ett bra exempel på hur politiker förhåller sig till situationen. De bara skyler ifrån sig ett problem som har sin rot i nedskärningar, klassammhälle osv, diverse problem som är politiskt skapta. Sluta med att fokusera på symptomen av problemet och gör något åt problemet.

 • golen87
  golen8720 dagar sedan

  Om man har problem med att uppfostra tre barn, varför skaffa tre till?

 • yaliso gioouy

  yaliso gioouy

  20 dagar sedan

  Tror att många missförstått Rashid där. Han sa aldrig att mördaren borde sitta mindre, han syftade mer på att man inte bara kan lösa problem genom att låsa in mördare för

 • Whgu ybnm
  Whgu ybnm20 dagar sedan

  vilken grym avsnitt!!!

 • SiamakOfficialTV
  SiamakOfficialTV20 dagar sedan

  Mycket bra debatt återigen! 🔥🔥

 • Adam adams
  Adam adams20 dagar sedan

  Rashid Musa, här var du väldigt grym och bra. Du fick faktiskt Hanif att se lite vilsen ut. Svider i bakre delen på en del vithyade Södermalm bor. Fortsätt 👍

 • yuyari cuishagu
  yuyari cuishagu21 dag sedan

  JESUS IS GOD HALLELUJAH PRAISE THE LORD JESUS CHRIST REPENT FOR UR SINS JESUS WILL RETURN HALLELUJAH

 • Irene Alomar
  Irene Alomar21 dag sedan

  Jag håller med er absolut‼️

 • Whgu ybnm

  Whgu ybnm

  20 dagar sedan

  Man såg i Hanifs ögon att han brann inombords när Rashid försökte trigga fram en reaktion av Hanif😂😂 #ettgenuintförsökatthusblattesmetaHanif

 • Alla Fall
  Alla Fall21 dag sedan

  Rashid säger att längre straff inte hjälper, varför tror han att gängen rekryterar unga killar, jo eftersom den inte får långa straff.

 • Frank
  Frank21 dag sedan

  Jag fattar inte den där "almänna sanningen" att hårdare straff inte hjälper, hårdare än vad? Vad som helst? Hade det inte hjälpt med hårdare straff ifall det vore 100kr böter för mord?

 • Frank

  Frank

  21 dag sedan

  Menas det att straffet är irrelevant eller att "desto lättare straff desto bättre"

 • slavski
  slavski21 dag sedan

  Varför pratar inte Rashid Musa om rasismen från sina landsmän riktat mot vita Svenskar?

 • Buddha B
  Buddha B21 dag sedan

  Det handlar väl också om framtidsutsikt. Oavsett vilken förälder man har, om man inte har en vision av en framtid där saker kan hamna på plats, så är det svårt att landa i en trygghet. Om jag är uppvuxen på Östermalm och har blivit tagen av polisen 3 gånger för knarkinnehav på Stureplan och trots det fortfarande vet att jag har en framtid av en kontorsplats med stabil inkomst så finns det utrymme för mig och min familj för mig att ta snedsteg i livet men ändå komma tillbaka till en trygghet. Om jag istället lever i en tillvaro där jag ser kriminalitet löna sig, där brott inte rehabiliteras, där jag ser vuxna ha gjort allt perfekt i livet men ändå misslyckas, då suddas idealismen om att "allt fixar sig" ut.

 • foopyu nooui

  foopyu nooui

  21 dag sedan

  Största problemet jag ser är att ni gör förövare till offer och pratar om det som att de inte behöver ta ansvar för sina handlingar. Att människor som begår brott ändå kommer a

 • Calabrianhorse
  Calabrianhorse21 dag sedan

  Det är jävligt märkligt att foodora osv måste ta in indier som sköter sig som kör ut mat. Tydligen finns det jobb . Men förortsgrabbarna vill ju tydligen inte jobba.

 • StuffZ

  StuffZ

  19 dagar sedan

  Dom brukar sno min mat 😅

 • Calabrianhorse

  Calabrianhorse

  20 dagar sedan

  @zach poängen var att de är inte här och blir kriminella När läste du senast om ett indiskt gäng eller kriminell i Stockholm

 • zach

  zach

  20 dagar sedan

  Foodora och liknande anställer utländsk arbetskraft för att kunna exploatera deras anställa och ge de slavlöner med urusla villkor. De kommunala byggbolagen som verkar i förorten gör samma sak, de anställer folk från Chile, Ukraina och diskriminerar mot de som faktiskt bor i området för att det är enklare att exploatera de. Inga ordentliga kollektivavtal behövs då.

 • Sigvald Olle Valgren
  Sigvald Olle Valgren21 dag sedan

  vilken grym avsnitt!!!

 • mijuo roui
  mijuo roui21 dag sedan

  Man såg i Hanifs ögon att han brann inombords när Rashid försökte trigga fram en reaktion av Hanif😂😂 #ettgenuintförsökatthusblattesmetaHanif

 • MMI👇😍

  MMI👇😍

  15 dagar sedan

  AISURU.TOKYO/mizumi?[Making-love] (◍•ᴗ•◍)✧*18 years and over 🍎🍑 SEblacks: This is fine Someone: Says "heck" SEblacks: Be gone #однако #я #люблю #таких #рыбаков #Интересно #забавно #девушка #смешная #垃圾

 • Aroused Pineapple

  Aroused Pineapple

  16 dagar sedan

  Inte så konstigt då killen sitter och svinar sig enormt. Hoppas Hanif förstrår vad Rashid satt och gjorde .

 • Jonatan Sundin

  Jonatan Sundin

  19 dagar sedan

  Haha mr steal you comment…

 • Mrsirgentleman
  Mrsirgentleman21 dag sedan

  Dags att avsluta war on drugs & legalisera & reglera förfan.

 • MMI👇😍

  MMI👇😍

  15 dagar sedan

  AISURU.TOKYO/KINOMI?[Making-love] (◍•ᴗ•◍)✧*18 years and over 🍎🍑 SEblacks: This is fine Someone: Says "heck" SEblacks: Be gone #однако #я #люблю #таких #рыбаков #Интересно #забавно #девушка #смешная #垃圾

 • Daniel D
  Daniel D21 dag sedan

  Är Rashid Musa verkligen en muslim? Han kör ju typiskt vänster-amerikanskt husblatte snack. (jag hatar både högern o vänstern i usa)

 • BSM
  BSM21 dag sedan

  Skulle vara riktigt intressant och se Chang Frick på scenen :)

 • MMI👇😍

  MMI👇😍

  15 dagar sedan

  AISURU.TOKYO/mizumi?[Making-love] (◍•ᴗ•◍)✧*18 years and over 🍎🍑 SEblacks: This is fine Someone: Says "heck" SEblacks: Be gone #однако #я #люблю #таких #рыбаков #Интересно #забавно #девушка #смешная #垃圾

 • Instant Karma

  Instant Karma

  17 dagar sedan

  Rashid Musa skulle ALDRIG våga debattera mot Chang. Han körsbärsplockar sina motståndare, Hanif Azizi är duktig men han är först och främst polis ingen debattör.

 • Miranda

  Miranda

  21 dag sedan

  Håller med.

 • Nadal X
  Nadal X21 dag sedan

  Tror att många missförstått Rashid där. Han sa aldrig att mördaren borde sitta mindre, han syftade mer på att man inte bara kan lösa problem genom att låsa in mördare för evigt. Ta ett djupt andetag och förstå hans poäng. Bästa lösningen till ett problem är att förhindra ett problem. Hitta kärnan istället för att vänta ut morden och sen låsa in folk för evigt. Då är morden skett och försent för offrens anhöriga oavsett hur länge mördaren ska sitta inne.

 • Peter Fox
  Peter Fox21 dag sedan

  Musa är ju totalt fixerad vid ras, socioekonomi och vita människor. Hans hat och rasism lyser igenom starkt. Pinsamt obildad människa. Svårt att förstå varför man bor kvar i ett land där majoriteten är vita när man har sådant hat inom sig faktiskt. Dessutom är han otroligt otrevlig, speciellt mot polisen som sitter bredvid.

 • slavski

  slavski

  20 dagar sedan

  Han är rasist

 • mijuo roui

  mijuo roui

  21 dag sedan

  bryter mot polislagen och på kriminella utan mellan läge.

 • Riza Azir
  Riza Azir21 dag sedan

  Alla i orten kallar ju polisen också för gris, hora å mycket mer 🤣 inte som det är lätt för polisen att relatera till dessa medborgare. Har själv ett förakt mot polisen men man måste se båda sidor inte bara orten sidan som dessa människor.

 • Jonatan Sundin
  Jonatan Sundin21 dag sedan

  Man såg i Hanifs ögon att han brann inombords när Rashid försökte trigga fram en reaktion av Hanif😂😂 #ettgenuintförsökatthusblattesmetaHanif

 • Jonatan Sundin

  Jonatan Sundin

  2 dagar sedan

  @Dario ”hjälten vinner alltid över offret tillslut ”

 • Dario

  Dario

  2 dagar sedan

  Han kan ju försöka. 99,9% av folket skulle hålla med Hanif i alla argument. Det vet vi, det vet Rashid. Han är en nobody.

 • koiun dwrru
  koiun dwrru21 dag sedan

  Rashid måste vara emot allt alltid, polisen å medina är guld

 • Adam Smith
  Adam Smith21 dag sedan

  Rashid är definitionen av pseudointellektuell, att hänvisa till USA, som har helt annan kriminalitet och fattigdom är bara löjeväckande. I Sverige behöver du inte vara kriminell, du har tak över huvudet och 3 mål mat om dagen, du har gratis utbildning hela vägen från grundskolan till universitetet, du har inte de förmånerna i staterna, är du fattig i USA så är du fattig på riktigt, har du inte pengar så är dina chanser till utbildning otroligt låg. Naturligtvis är det ju bättre att spärra in en grovt kriminell person i 20-25 år än att spärra in honom i 5-6, 20 år av att utsätta samhället och sina medmänniskor för brottslighet har ju då gått upp i rök. Rashid Musa kör klassikern, skyll på klyftorna, skyll på samhället, skyll på medel och överklassens ungdomar som gillar att partyknarka, men det här handlar kort och gott om föräldrar som inte uppfostrar sina barn, det är inte samhällets uppgift att uppfostra era barn, skaffa inte sju barn när ni knappt har resurser för att försörja två.

 • Hasan Tanik
  Hasan Tanik21 dag sedan

  Grymma ni är kärlek & respekt 🔥

 • bRRother bRRother
  bRRother bRRother22 dagar sedan

  Rashid måste vara emot allt alltid, polisen å medina är guld

 • mintoro may
  mintoro may22 dagar sedan

  Rashid Musa 🔥🔥💯

 • Alex
  Alex22 dagar sedan

  Största problemet jag ser är att ni gör förövare till offer och pratar om det som att de inte behöver ta ansvar för sina handlingar. Att människor som begår brott ändå kommer att fortsätta begå brott trots långt straff är som att tycka synd om mördaren istället för den mördade. Den som är benägen att gå från tanke till handling kommer att kunna göra det igen. Vilket betyder att straffen MÅSTE höjas, rabatter MÅSTE slopas för att samhället ska ha en chans att resa sig igen och att individen måste ta ansvar för sina handlingar.

 • Bohman1891

  Bohman1891

  16 dagar sedan

  @Hamod Hamod Rätta mig om jag jar fel men Danmark har fått bättre kontroll på sin gängkriminalitet? Tack vare ”hårdare tag”?

 • H H

  H H

  20 dagar sedan

  @Hamod Hamod varför inte titta på länder som inte har gängskjutningar alls om man ska jämföra. Dom har hårdare straff i Saudiarabien och där finns inga gäng som skjuter. Man kan plocka körsbär som Rashid eller så kan man ta med att det finns andra faktorer som spelar in i varför det inte funkar i USA.

 • Hamod Hamod

  Hamod Hamod

  20 dagar sedan

  Tro mig det funkade inte i usa eller uk det blev bara värre med tiden det kommer inte funka

 • ENZOROCCO
  ENZOROCCO22 dagar sedan

  Riktigt bra avsnitt 🏆👌 stor eloge till dig Viktor o ditt team i Dialogiskt.

 • al-Joumeyli Music
  al-Joumeyli Music22 dagar sedan

  Hur kan Hanif vara Muslim om han inte har läst Qur'anen? Personligen tycker jag att man borde implementera Qur'anen istället för den sekulära lagen på både poliser som bryter mot polislagen och på kriminella utan mellan läge.

 • Miranda

  Miranda

  21 dag sedan

  Sverige är sekulärt

 • Sinan
  Sinan22 dagar sedan

  18:14 💯 Sverige är perfekt i teorin när du tittar utifrån, men när du landar i landet och ser hur vissa saker fungerar i praktiken är det helt annorlunda 🇸🇪🇸🇪 🇸🇪 Tyvärr tyvärr det går inte bra Sverige 😬😬😬

 • Marvies
  Marvies22 dagar sedan

  Bjud in Rashid Musa oftare! 💪❤️☀️💯👊🙏

 • Miranda

  Miranda

  21 dag sedan

  Nä tack.

 • black Panther abdi
  black Panther abdi22 dagar sedan

  Vilket sjukt avslut av Viktor dina ord gick rakt in i hjärtat 💯💯❤️❤️

 • Tintin Uggla
  Tintin Uggla23 dagar sedan

  Grym du är Chang!

 • Seyed 7
  Seyed 723 dagar sedan

  30:20 Problemet med uppfostran. Det där får varje förälder har att ansvar SJÄLVA och inte få hjälp med det annars skaffa inte barn. Det är just sånt här uttalande som svenskar börjar inse att mycket riktas åt och prioriteras till invandrare. Vad hände med förbättrade pensionssystemet?, med att svenska och vissa invandrar föräldrar som har det god ekonomiskt vill inte att barn ska användas som integrationsverktyg ? Allt det där måste man fråga sig istället för att prata om resurser all the time.

 • Tintin Uggla
  Tintin Uggla23 dagar sedan

  Rashid psykopat terroriserar Hanif

 • Motorsport
  Motorsport23 dagar sedan

  Fokus på jobb, lättlästa utbildningar och tidig anpassning till svenska samhällsvärderingar är nyckeln!

 • Mrsirgentleman

  Mrsirgentleman

  21 dag sedan

  Om du tror att de flesta av alla dom här lirarna som glider runt är nykomlingar har du väldigt fel

 • Mrsirgentleman

  Mrsirgentleman

  21 dag sedan

  Lol

 • Intellectual Dumbbell
  Intellectual Dumbbell23 dagar sedan

  bjud gärna in Nadim Ghazale

 • Simon Valikhani
  Simon Valikhani23 dagar sedan

  Detta blev inte riktigt bra. Det blev inte så mycket debatt utan snarare att alla deltagare bara ger sina egna synpunkter kring frågorna. Mer som en QA angående deras åsikter i frågorna. Jag tror att det är publiken som förstör faktiskt, när det är många i publiken som är på en specifik sida så blir det lågt i tak och det blir en ”kuvad” atmosfär.

 • DiaLogiskt

  DiaLogiskt

  23 dagar sedan

  Vi väntar med den för att det är enligt vår program planering och schema som vi följer. Den kommer om två veckor

 • Dulche Leche

  Dulche Leche

  23 dagar sedan

  @DiaLogiskt När släpper ni debatten i så fall vf väntar ni med det?

 • Simon Valikhani

  Simon Valikhani

  23 dagar sedan

  @DiaLogiskt ah okej då hänger jag med, ser fram emot den i så fall

 • DiaLogiskt

  DiaLogiskt

  23 dagar sedan

  Det är inte debatt heller utan en diskussionspanel inför en kommande debatt. Debatten kommer härnäst, och det är inte samma tema.

 • Conforzo
  Conforzo 23 dagar sedan

  Rashid Musa är muslimsk Broder, inte journalist...

 • Mati
  Mati23 dagar sedan

  Vad hände med debatten med Aron Flam?

 • Nico .E

  Nico .E

  12 dagar sedan

  Undrar också det

Nästa